Ara

"Türkiye-Azerbaycan Dostluğu"nu Türk ve Azerbaycanlı çocukların gözü ile görmek ve her iki ülke arasında kardeşlik duygularını resimle ifade etmelerine imkan sağlamak amacıyla düzenlenecek Azerbaycan Eğitim Bakanlığı izinli "Bir Millet, İki Devlet" konulu resim yarışması düzenlenecektir.

file:///C:/Users/Pc/AppData/Local/Temp/evrak6605508806137583543.pdf

file:///C:/Users/Pc/AppData/Local/Temp/evrak9176814605850516099.pdf

file:///C:/Users/Pc/AppData/Local/Temp/evrak7707404758726878233.pdf

Ara

İlimiz Ataşehir İlçesinde faaliyet gösteren Özel Ataşehir Bil Akademileri Ortaokulu Müdürlüğünün, ekte belirtilen tarihler arasında ilimizde faaliyet gösteren resmi-özel  4.5.6.7. Sınıf öğrencilerine yönelik, bursluluk sınavı düzenlenecektir.

Ara

İlimiz Sancaktepe  İlçesinde faaliyet gösteren Özel Sancaktepe Batı Fen Bilimleri Anadolu Lisesi Müdürlüğünün, ekte belirtilen tarihler arasında ilimizde faaliyet gösteren resmi-özel  ortaokul 4.5.6.7.8.9.10.11 Sınıf öğrencilerine yönelik bursluluk sınavı düzenleyecektir.

file:///C:/Users/Pc/AppData/Local/Temp/evrak8858265972795427909.pdf

Ara

Tuzla İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği'nin (TİHMENDER)  "İstanbul Geneli Resmi ve Özel Tüm İlkokul, İmam Hatip Ortaokulları ve Anadolu İmam Hatip Liseleri Arasında Düzenlenecek Olan Adalet ve Merhamet Konulu Resim, Şiir ve Kısa Film Yarışması" proje isminde bir yarışma düzenlemek istedikleri belirtilmektedir. Bu proje kapsamında; İstanbul'da bulunan Özel ve Resmi İlkokul öğrencilerine Resim, İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine Şiir, İmam Hatip Lisesi öğrencilerine Kısa Film yarışmaları yapılacaktır.

Katılım şartları ve ayrıntılar için tıklayınız.

file:///C:/Users/Pc/AppData/Local/Temp/evrak8067640730494951143.pdf

Ara

Beşiktaş ilçesinde faaliyette bulunan Özel Bahçeşehir Koleji Etiler İlkokulu ve Ortaokulu ,İstek Özel Atanur Oğuz Ortaokulu, İstek Özel Atanur Oğuz Anadolu Lisesi müdürlüklerinin, belirtilen tarihlerde resmi-özel okulların 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik bursluluk sınavı düzenlenecektir.

Ara

İlimiz Pendik İlçesinde faaliyet gösteren Özel Kurtköy Uğur Ortaokulu Müdürlüğünün, 8 Ocak 2022-9 Ocak 2022 tarihleri arasında ilimizde faaliyet gösteren resmi-özel ilkokul/ortaokul 4,5,6 ve 7. Sınıf öğrencilerine yönelik,   bursluluk sınavı düzenlenecektir. Ayrıntılar için tıklayınız.

file:///C:/Users/Pc/AppData/Local/Temp/evrak8059298198502433014.pdf

Ara

İlimiz Pendik İlçesinde faaliyet gösteren Özel Pendik Günışığı Ortaokulu ve Anadolu Lisesi Müdürlüğünün, 15 Ocak 2022-16 Ocak 2022 tarihleri arasında ilimizde faaliyet gösteren resmi-özel  ilkokul/ortaokul/lise 4,5,6,7,8,9,10 ve 11. Sınıf öğrencilerine yönelik bursluluk sınavı düzenlenecektir.

Ayrıntıntılar için tıklayınız.

file:///C:/Users/Pc/AppData/Local/Temp/evrak9222725135218234708.pdf

Ara

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, 1739  Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu ve 652 Sayılı Milli Eğitim Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname hükümleri gereğince;

Bakanlığımıza bağlı ilimizdeki okul ve kurumlarda görevli her kademedeki personelin bilgi ve becerilerini geliştirmek, verimliliklerini artırmak, bilimsel ve teknolojik gelişmelere uyumlarını ve üst görevlere hazırlanmalarını sağlamak amacıyla "2022 Yılı Mahalli Hizmetiçi Eğitim Planı" hazırlanmış olup, 2022 Yılı Hizmetiçi Eğitim Planındaki faaliyetlerin,  Hizmetiçi Yönetmeliği ile 2007/57 No'lu Genelge hükümlerine göre "Uygulama Esasları" çerçevesinde düzenlenmesine ait yazılar ekte gönderilmiştir.

Ara

"Kadıköy'de Gül Kokusu Projesi" kapsamında  resim, karikatür, kısa film ve animasyon yarışması  düzenlenecektir.

Şartname için tıklayınız.

Lisansüstü Programlarda İndirim

Ara

İlimiz Sancaktepe İlçesinde faaliyet gösteren Özel Birikim Ortaokulu ve Özel Sancaktepe Birikim Anadolu Lisesi Müdürlüğünün, 08-09 Ocak 2022 tarihleri arasında ilimizde faaliyet gösteren resmi-özel okullarının 4.5.6.7.8.9.10.11. sınıf öğrencilerine yönelik bursluluk sınavı düzenlenecektir.

Ara

İlimiz Maltepe İlçesinde faaliyet gösteren Özel Maltepe Ak Koleji Ortaokulu Müdürlüğünün, 12/02/2022 tarihinde ilimizde faaliyet gösteren resmi-özel 4.5.6. sınıf öğrencilerine yönelik  bursluluk sınavı düzenleyecektir.

Ara

İlçe Müdürlüğümüz Koordinesinde  İlçemiz  Özdemiroğlu İmam Hatip Ortaokulu ve  Ahmet Sani Gezici Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü işbirliği ile  ekte sunulan şartname doğrultusunda  "Yaşıyorum Yarışıyorum" konulu yarışma düzenlenecektir.

Ara

İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği'nin (İGEDER) "Eğitimde Kahve Molası Programlarına ilişkin İl Milli Eğitim Müdürlüğünün  İlgi (b)  yazısı yazımız ekindedir.

Tıklayınız.