Anadolu'nun Renkleri Fotoğraf Yarışması

Temel Fikirlerden Temel Bilimlere Projesi Öğrenci Eğitimleri

Eyl

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde ve UNICEF Türkiye Temsilciliğinin teknik ve finans desteği ile yürütülmüş "Engeli Olan Çocuklar İçin Okul Öncesi Eğitimi ve İlkokulda Değerlendirme Çerçevesi Geliştirilmesi Projesi" kapsamında okul öncesi ve ilkokulda sınıf içi değerlendirme süreçlerinin düzenlenmesi amacıyla öğretmenler ve aileler için kılavuz kitaplar hazırlanmıştır. Ayrıca yine Genel Müdürlüğümüz ile UNICEF Türkiye Temsilciliği işbirliğinde "Okul ve Sınıf Tabanlı Değerlendirmeye Dayalı Öğretmen Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesi (OSTD)" projesiyle sınıf içi ölçme ve değerlendirme yöntemlerinin ihtiyaçlar doğrultusunda derse dâhil edilmesi amacıyla öğretmenler, yöneticiler ve rehber öğretmenler için toplamda on bir alanda ölçme ve değerlendirme kılavuz kitapları oluşturulmuştur.

BAĞLANTIYA TIKLAYINIZ.

evrak73118045596133054.html

Kaynaştırmadan Bütünleştirmeye

Tüm Yönleriyle Özel Eğitim Sempozyumu

ŞARTNAME EKTEDİR, TIKLATINIZ...

Türk İşaret Dili Eğitim duyurusu

Ayrıntılar aşağıdadır.

Haz

5 Temmuz-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında uygulanmak üzere düzenlenen ''Telafide Ben de Varım'' Programı kapsamında Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan kurs programları ile eğitici ve katılımcı koşullarını gösteren çizelge Feneryolu Halk Eğitimi Merkezince  hazırlanmış olup bağlantı linlindedir. Telafi Programı Feneryolu Halk Eğitimi tarafından gerçekleştirilecektir.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğimiz tarafından "15 Temmuz Millî Birlik ve Demokrasi Günü" etkinlikleri çerçevesinde, ortaöğretim seviyesindeki öğrencilerimiz için "Millet Olmak" temalı slogan yarışması düzenlenmiştir.

May

8. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik 28 Mayıs 2021 Cuma günü saat 11:00'da  Dr. Faruk ÖNDAĞ tarafından okullarımızda eş zamanlı olarak www.youtube.com/memkadikoy hesabı üzerinden ''Sınav Motivasyon Programı''  düzenlenecektir.

Öğretmen Ataması ile Yönetici Görevlendirilmesi

4. Sınıfların Sınav Dilekçesi

May

18-24 Mayıs Müzeler Haftası nedeniyle Yurt İçi ve Yurt Dışı Sanal Müzeleri internet adreslerinin linkleri aşağıdadır.

19 Mayıs Özel Programı

Eğitimde Ölçme Değerlendirme Uygulamaları Ulusal Kongresi

Programı Ek-1'de yer alan kongreye dinleyici olarak katılmak isteyen öğretmenlerimizin 25 Mayıs 2021 Salı günü mesai bitimine karad istanbulodm.meb.gov.tr adresinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Eğitimde Ölçme Değerlendirme Uygulamaları Ulusal Kongresinin dinleyici başvuru duyurusunun tüm öğretmenlerimize dijital iletişim kanalları vasıtasıyla yapılması ve öğretmenlerimizin başvurularının teşvik edilmesi hususlarında;

Bilgilerinizi ve gereğini önemle rica ederim.