Eyl

Bugün hain kalkışmaya direnen Türk halkını, Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi anıyoruz. 251 vatandaşımız şehit, 2196 vatandaşımız da gazi olduğu ülkenin dört bir yanında kahramanca direniş öykülerinin yazıldığı destan. Yüce milletimiz tarihte olduğu gibi  15 Temmuz akşamı yine hainlere, çetelere, Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanlarına unutamayacakları bir ders vermiştir. Demokrasi nöbetimiz kutlu ve şanlı olsun.

Eyl

Kalamış Şehit Murat İkokulu 4/B Sınıfı olarak, son günlerde yaşanan orman yangınları sonrası çocuklara çevre bilincini ve orman sevgisini aşılamak için ilk gün hediyesi olarak birer fidan hediye ettim. Çocuklarımız büyüdükçe fidanlarımızda büyüsün istedim. Öğrencilerim ve velileri bu fidanları istedikleri bir yerde büyütecekler. Bu etkinlikte bana destek veren velilerime teşekkür ediyorum.

Öğrencilerim bakımını da üstlenerek, fidanlarımızı doğayla buluşturacak yeşil, temiz çevre adına katkı sağlayacaklardır.

Eyl

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK TÖRENİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

OKUL ÖNCESİ ETKİNLİKLERİMİZ.

Eyl

OKULUMUZUN ZAMAN ÇİZELGESİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. PAZARTESİ GÜNÜ 08.50'DE YAPILACAK OKUL TÖRENİ İLE 2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA BAŞLAYACAĞIZ. OKULUMUZUN TÜM BİRİMLERİNİN DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI TAMAMLANMIŞTIR. OKULUMUZ YEMEKHANESİ VE KANTİNİ İLE ÖĞRENCİLERİMİZİN HİZMETİNDE OLACAKTIR.  TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ, VELİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN.

Eyl

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı uyum eğitimlerine başladık.

Ağu

1 EYLÜL'DE ORYANTASYON EĞİTİMLERİMİZ BAŞLIYOR.

Ağu

Tüm sınıflarımızda, koridorlarda, yemekhanede, lavabolarda, idari odalarda, atölyeler ve açık alanların tamamında dezenfeksiyon işlemi tamamlanmış olup, okulumuz sağlıklı ve hijyenik ortamı ile öğrencilerini beklemektedir.

Ağu

Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; büyük taarruz zaferinin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

Ağu

1 Eylül Çarşamba Gününden itibaren 3 gün boyunca okulumuz anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon eğitimleri verilecektir. Oryantasyon eğitimlerimiz saat 09.30 ile 12.30 arasında yapılacaktır. 6 Eylül Pazartesi gününden itibaren tüm sınıf ve kademelerimizle tam zamanlı olarak yüzyüze eğitime başlıyoruz. Covıd 19 salgınınına yönelik tüm tedbirler alınmış olup, yeni eğitim öğretim yılındanda heyecanla öğrencilerimizi bekliyoruz.

Tem

Tarih boyunca her şart ve zaruret halinde tek yürek olan aziz milletimiz, kahramanca mücadele ederek varlığını ve birliğini korumayı başardı. Dün bağrında Sultan Alparslan'ı, Fatih'i ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü yetiştiren bu topraklar, o günde Şehit Ömer Halisdemir ile bu vatanın asıl sahiplerinin kim olduğunu bir kez daha teyit etmiştir.  İstiklali için, devletini ve demokrasisini korumayı görev addederek canı pahasına milli iradeye sahip çıkan kahramanlar hem ülkemiz için hem de tüm mazlum uluslar için bir umut ışığı olmuştur.

15 Temmuz, birlik ve beraberliğimize kasteden hainlere karşı aziz milletimizin cesaret ve basiretiyle kazandığımız şanlı bir direniş zaferidir. O şanlı gecede, alçak darbe teşebbüsüne karşı canları pahasına karşı koyan ölümsüz kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Tem

2 TEMMUZ DA 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YIŞLINI SONLANDIRIP ÖĞRENCİLERİMİZE KARNELERİNİ DAĞITTIK...

İstanbul Sanat Terapi Uygulama ve Eğitim Merkezi Projesi

İlimiz genelinde, Bakanlığımıza bağlı tüm resmi ve özel okul/kurumlarda görev yapan öğretmenler ve anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrencilere, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulacak olan İstanbul Sanat Terapi Uygulama ve Eğitim Merkezinde (İSTEM) sanat terapisi eğitimleri vermek, Müdürlüğümüze bağlı okul/ kurumlarda görev yapan öğretmenlerimizde Dışavurumcu Sanat Terapisi ile ilgili farkındalık yaratmak ve bu konuda eğitim almak isteyen öğretmenlerimize eğitim vermek amacıyla, 2021-2022 eğitim öğretim yılında uygulamalara başlanması  ve her yıl ekte yer alan İstanbul Sanat Terapi Uygulama ve Eğitim Merkezi projesinin revize edilerek sürdürülecektir.

4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN SINAVLA İLGİLİ DİLEKÇELERİ