Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu

Fenerbahçe Mah. Ahmet Mithat Efendi Cad. No14 KADIKÖY / İSTANBUL
Vizyon
Mezun ettiği her bireyin paydaşı olmaktan gurur duyduğu, yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen marka değeri yüksek bir eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanmaya hazır, yaratıcı düşünebilen, araştıran, soru sorabilen, empati kuran, kendini yenileyen, özgüvenli çevreye duyarlı, kendisi ve etrafı ile barışık öğrenciler yetiştirmektir.
09.00/14.30
Ulaşım
Sahil yolu güzergahındaki dolmuş ve otobüslerle Fenerbahçe Mahalle muhtarlığı önündeki durakta inerek okulumuza ulaşabilirsiniz. Marmaray Feneryolu İstasyonuna 8 dk. yürüme mesafesindedir.
Okulumuz Kadıköy İlçe Merkezine 2 km. uzaklıktadır.
Proje Çalışmaları
SÜRDÜRDÜĞÜMÜZ ULUSAL PROJELER: • Beslenme Dostu Okullar Projesi • Yemekte Denge Projesi • Beyaz Bayrak Projesi • Değerler Eğitimi • Kardeş Okul Projesi • Umudum Öğretmenim Projesi • Bir Ses İki Hareket Projesi • Sağlıklı Yarınlar İçin Harekete Geç Projesi • Küçük Şeyler Doğayı Yeniler Projesi • Geleceğin Liderleri Yetişiyor Projesi • Hatıra Ormanı Projesi • İsraf Etmemek En Dogru”SU” Projesi • Sıfır Atık Projesi • Tohumdan Fidana Projesi • Evrensel Değerler Projesi • Ninemden ve Dedemden Masallar Projesi • Unutulmaya Yüz Tutmuş Meslekler Projesi • Geziyorum, Öğretiyorum, Anlatıyorum Projesi • Küçük Yazarlar Büyük Hayaller Projesi • Yaşama Hareket Hayata renk Kat Projesi • Bir Çocuk Yedi Tepe Projesi • Tasarım Atölyesi • Her Öğrencinin Bir Lisansı Olsun Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ERASMUS+ K219 PROJEMİZ: Tomorrow’s School For All Starts Today (Yarının Okulları, Bugünden Başlıyor.) PJOJE ORTAKLARI: Belçika (Koordinatör), Türkiye, Bulgaristan, İngiltere, İsveç, İzlanda, İtalya, Fransa (Guadeloupe) PROJENİN SÜRESİ : 2017-2020 (3 yıl)
Diğer Hususlar
Robotik Kodlama Atölyemizde çalışmalarımız sürdürülmektedir. Çocuk Kulübünde, Müzik, Drama, Geleneksel Çocuk Oyunları, İngilizce, Satranç, Modern Dans, Resim/Görsel Sanatlar, Halk Oyunları yapılmaktadır.