Engelsiz İlk Yardım Projesi

Türk Kızılayı tarafından "Engelsiz İlk Yardım Projesi" kapsamında görme ve işitme engelli bireylere yönelik geliştirilen ilk yardım rehberlerine, dijital içeriklere ve videolara Türk Kızılay İlk Yardım Web Sitesinden (www.ilkyardim.org.tr) erişilebilmektedir.

Kas

Değerli Öğrenciler aşağıdaki linklerden eğlenceli ve kaliteli dijital eğitim içeriklerine ulaşabilirsiniz...

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan;

- Aile ve Çocuk Ara Tatil Takvimi "http://meb.ai/UsYs4Wj"

- Ara Tatil Etkinlik Takvimim- İlkokul "http://meb.ai/UvCVlKb"

- Ailemle Oynuyorum Ara Tatil Oyun Kitabım "http://meb.ai/LQSHwU"

Ock

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonluğunda ülke çapında tüm vatandaşlarımızın katılabileceği "Yüzüncü Yıl Marş Yarışması" düzenlenecektir.

Yarışmaya başvuru ve katılım "https://www.yuzuncuyilmarsyarismasi.com" adresli web sitesinden yapılacaktır.

Patrimonito Uluslararası Resimli Öykü Yarışması Duyurusu şartları linktedir.

file:///C:/Users/Pc/AppData/Local/Temp/evrak5160665707031454165.pdf

İstanbul Çalıkuşu e-Dergisi yayımlanmıştır.

Haz

İl  Spor Merkezleri  yönergesine  göre  her  yıl  yaz  döneminde  gerçekleştirilen Ücretsiz Yaz  Spor Okulları, İlçemizde bu yıl; 04 Temmuz 2022 tarihinde başlayacaktır. Mezkur  Spor  Okulları;  5-16  yaş  çocukları  kapsayacak  olup,  hafta  içi  09:00-18:30  saatleri arasında; Basketbol, Voleybol, Atletizm, Badminton, Cimnastik,  Judo, Okçuluk, Eskrim, Masa Tenisi, Basketbol  (İşitme  Engelliler),  Goalball  (Görme  Engelliler)  branşlarında  ve  aşağıda  belirtilen salon/sahalarda gerçekleştirilecektir. Ücretsiz Yaz Spor Okullarının, doğum tarihi, branş ve lokasyon bilgileri ile birlikte başvuruların 20 Haziran 2022 tarihinden itibaren, Caferağa Spor Salonu'ndan ebevynlerin bizzat başvuru yapması gerekmektedir.

23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resim Yarışması

Mehmet Karamancı İlkokulu Müdürlüğünün; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, ilçemiz genelindeki ilkokul 3.ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik, "Milli Egemenliğin Temsilcisiyiz" konulu resim yarışması düzenlenecektir.

Şartname için tıklayınız.

file:///C:/Users/Pc/AppData/Local/Temp/evrak4770408755428549236.pdf

Şbt

Şişli ilçesinde faaliyet gösteren Özel Pera Güzel Sanatlar Lisesinin, ilimiz genelinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik  "16. Pera Piyano Festivali" düzenlenecektir.

Ayrıntılar ve Şartname için aşağıdaki linke tıklayınız.

Şbt

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Birimimizin koordinasyonunda Fenerbahçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği neticesinde velilerimize yönelik "Kişisel Gelişim ve Eğitim Sertifika Programımız" 24.02.2022 tarihinde başlayacaktır. Başvuru 1 Mart 2022 tarihinde sona erecektir, kontenjan 20 kişi ile sınırlıdır.

Şbt

Feneryolu Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Çamtepe Sokak No : 1 Ziverbey adresinde hizmet vermekte olan Kadıköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından   2021 - 2022 Eğitim Öğretim Döneminde  resmi  ilkokullardaki  mevcut  öğrencilerimize ücretsiz olarak koruyucu ve tedavi edici ağız ve diş sağlığı hizmetleri verilecektir.

"Aydınlık Yarınlara" Kitap Okuma Yarışması

Şbt

AFAD Acil Mobil Uygulaması.

AFAD Acil uygulaması ile tek tuşla acil çağrı yapılabilmekte, en yakın toplanma alanına uygulama üzerinden ulaşılabilmekte, ayrıca uygulamada afet farkındalığına yönelik kapsamlı eğitim videoları bulunmaktadır.

file:///C:/Users/Pc/AppData/Local/Temp/evrak8414552058975087162.pdf

Şbt

Kadıköy Rehberlik Ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından 16 Şubat 2022 Çarşamba günü saat 19.00'da  Doğuş Üniversitesi Psikoloji Bölümünden Doç. Dr. Sevcan KARAKOÇ ile tüm öğretmen ve velilere yönelik olarak "Tüm Yönleriyle Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu " konulu bir eğitim düzenlenecektir.